Vuonna 1936 Sylvi ja Lauri Tuominen osti Ketosen pajan ja pyöräliikkeen Paavo Saar-Uotilalta. Toiminta jatkui pyöräliikkeenä ja sepänpajana. Sylvi Tuominen vastasi pyöräliikkeestä ja Lauri Tuominen toteutti yrityksessä sepäntöitä.

1960-Luvulla sepänliikkeessä aloitettiin metallisäiliöiden valmistus asuntojen lämmityssäiliöksi ja koneiden tankkaukseen. Farmarisäiliöt ja palavan nesteen säiliöt ovat edelleen yrityksen päätuote. Perinteinen farmarisäiliö maatalouskoneiden tankkaukseen on yrityksen merkittävin säiliömalli.

Öljysäiliöitä valmistetaan noin 1000 kappaletta vuodessa, vieläkin osittain Lauri Tuomisen kehittämillä koneilla. Esimerkiksi pyöristyskoneella on valmistettu noin 100 000 säiliön vaippaa. Yritys on viime vuosina investoinut voimakkaasti farmarisäiliöiden ja öljysäiliöiden tuotantoon. Yrityksen tuotantotiloja ja -koneita on ajanmukaisetettu.

Uusimpina tuotteina ovat ympäristömääräyksiä noudattavat säiliöt, IBC-pakkaus eli VAK-säiliö. Lisäksi jäteöljysäiliöt ja minisäiliöt kuuluvat uusimpiin tuotteisiin.

Ilmakuva tiloista 1950-luvulta

Kuva 1 / 4