FuelMaster® Dieselin varastointi- ja tankkausratkaisut -tuoteopas

Kingspan FuelMaster®-tuotevalikoimasta löydät vankan ja luotettavan paikallisen säilytysratkaisun.
Tuotevalikoima on suunniteltu erityisesti dieselin turvalliseen varastointiin, tankkaamiseen ja suojaamiseen.

FuelMaster® tuotevalikoimassa saatavana on 1 200 – 9 000 litran säiliöitä useita eri malleja ja älykkäitä säiliönhallinta- ja valvontajärjestelmiä,jotka sopivat kaikkiin käyttötarkoituksiin maataloudessa, rakennustyömailla sekä erilaisiin kuljetustarpeisiin. FuelMaster®
PRO sopii parhaiten käyttäjille, jotka tarvitsevat kattavamman alustan suurten käyttäjämäärien hallintaan.

Kaikki FuelMasterin säiliöt ovat kaksoisvaippaisia, mikä suojaa ympäristöä ja myös polttonestettä likaantumiselta.
Säiliöissä on lukittava huoltoluukku, joka suojaa sisällä olevaa laitteistoa.
Kingspan FuelMaster®on laadukas, kustannustehokas ja vaatimukset täyttävä dieselin säilytysratkaisu. Käytössäsi on myös erinomaisesti toimiva asiakaspalvelu, ja säiliöllä on lisäksi 10 vuoden takuu*.

TruckMaster® Dieselpolttoaineen varastointi ja jakeluratkaisut Tuoteopas

TruckMaster®-sarja on suunniteltu erityisesti dieselpolttoaineen turvalliseen kuljettamiseen. Se on kestävä ja siirrettävä ratkaisu, jonka avulla käyttäjät voivat tankata polttoainetta kätevästi paikan päällä.TruckMaster®-sarja on laadukas, kustannustehokas ja kätevä ratkaisu, johon tarjoamme lisäksi erinomaisen teknisen tuen ja asiakaspalvelun.

Saatavana on 200–900 litran säiliöitä sekä useita malleja ja jakeluvaihtoehtoja. Kingspanin TruckMaster®-sarja sopii useisiin käyttötarkoituksiin, kuten maatalouteen, rakennustyömaille ja metsäteollisuuteen. Kaikki säiliöt on valmistettu erittäin laadukkaasta polyetyleenistä ja ne kestävät mekaanisia iskuja, muuttuvia sääolosuhteita ja UV-säteilyä.

Siirrettävät säiliöt on suunniteltu erityisesti tankkaamiseen paikan päällä. Ne on hyväksytty ja testattu
siten, että ne täyttävät vaarallisten aineiden kansainvälisiä tiekuljetuksia koskevan eurooppalaisen sopimuksen (ADR) vaatimukset*.

TrolleyMaster® Kätevä ja monikäyttöinen kannettava diesel tai AdBlue® -säiliö

Kuljetettavuus Turvallista ja tehokasta dieselin tai AdBluen® kuljettamista suoraan käyttöpaikkaan, esim. veneelle tai vaativissa olosuhteissa työskenteleviin koneisiin.

Huippustandardit Luja, korroosio- ja säänkestävä rakenne Säästää aikaa ja varoja Kannettavat säiliöt ovat pienikokoisia ja sopivat erinomaisesti maatalous-, rakennus- ja metsäalakäyttöön. Säiliöiden käyttämisellä vältät tuotantoseisokit. Kestävyys 2 vuoden takuu kattaa säiliön ja sen varusteet.