Sivut

Turvallinen vaarallisten aineiden varastointi Deso-tuotteilla

Ihmisten ja luonnonsuojelu ovat ensiarvoisia :n yritysfilosofiassa. Tavoitteena on varmistaa vaarallisten aineiden sekä poltto- ja voiteluaineiden turvallinen varastointi. CEMO kehittää vaarallisten aineiden varastointiin tuotteita, jotka täyttävät kaikki oikeudelliset vaatimukset yhdistäen turvallisuuden käytännön hyötyyn ja erinomaiseen käsiteltävyyteen.

Edelläkävijänä vaarallisten aineiden varastoinnissa voit odottaa meiltä viimeisintä varastoinnin säiliötekniikkaa, korkeinta laatua ja erinomaista palvelua. Tunnemme kaikki tiloissasi varastoitaville aineille asetetut vaatimukset ja toimitamme tuotteen, joka on tarkasti räätälöity tarpeisiisi.

Kiinteät ja kannettavat CEMO-tankkaussäiliöt ja tankkausasemat

Riippumattomuus huoltoasemaverkostosta omassa yrityksessä ja maatilalla mahdollisuus tankata myös syrjäisillä paikoilla merkitsee mukavuutta ja turvallisuutta tarjoten lukuisia etuja. CEMO tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tankkaussäiliöitä ja -asemia polttoaineen turvalliseen kuljetukseen. Toimitamme räätälöityjä vaihtoehtoja näppäristä ratkaisuista omiin tarpeisiin aina rakennusalan ja maa- ja metsätalouden terässäiliöihin.

CEMO on Saksan markkinajohtaja lainmukaisten yksityisten tankkausjärjestelmien valmistajana. Cemo tarjoaa öljysäiliötä, täyttöasemia ja tankkausjärjestelmiä dieselille, bensiinille ja AdBlue-nesteille mahdollistaen näin huoltoasemista riippumattoman polttoaineiden saannin täyttäen samalla korkeat turvallisuusvaatimukset ja tarvittavat lakisääteiset vaatimukset.

Täyttöasemia ja tankkausjärjestelmiä dieselille, bensiinille ja AdBlue-nesteille

CEMO tarjoaa kiinteitä ja liikkuvia täyttöasemia ja tankkausjärjestelmiä eri polttoaineille. On itsestään selvää, että tuotteet täyttävät oikeudelliset vaatimukset, jotka vaihtelevat aina polttoaineen mukaan. Räjähdyspaineen kestävyys, liekinestimet sekä vesiluokittelu näyttelevät merkittävää osaa täyttöasemien ja tankkausjärjestelmien suunnittelussa. Emme tarjoa sopivia ratkaisuja ainoastaan dieselille ja bensiinille. Cemo toimittaa myös AdBlue (Urea-säiliöitä) eri malleissa.

CEMO tankkausjärjestelmät tarjoavat vaivatonta ja vaatimustenmukaista varastointia

CEMO täyttöasemat ja tankkausjärjestelmät takaavat turvallisen ja vaatimustenmukaisen polttoaineiden varastoinnin, sekä vakuuttavat lisäksi helpolla pystytyksellä ja käsittelyllä. Löydät CEMO:n laajasta valikoimastamme sekä kiinteitä että liikkuvia tankkausjärjestelmiä sisä- ja ulkokäyttöön. Lisäksi käytännölliset tankkauskärryt tarjoavat lisää joustavuutta.

CEMO tarjoaa täyttöasemia ja tankkausjärjestelmiä seuraavista materiaaleista: lasikuituvahvistettu muovi, polyeteeni tai teräs ADR-hyväksynnällä vaarallisten aineiden kuljetukselle tai ilman. Voit myös valita eri kokojen ja tilavuuksien välillä – aina sopimaan yrityksesi käytännön vaatimuksiin ja paikan päällä vallitseviin olosuhteisiin.

Huolehdi ihmisten ja luonnon suojaamisesta tankkauksessa valitsemalla CEMO tankkausjärjestelmiä ja täyttöasemia.

CUBE_Dieseltankki_luukkuauki

Tankkaussäiliöt / Tankkausasemat,  CUBE- öljysäiliö

Korkein suorituskyky ja täydellistä turvallisuutta: CEMO:n annostelujärjestelmät ja pumput

Olipa yrityksesi pieni, keskikokoinen tai suuri: nesteiden ja vaarallisten materiaalien käsittelyssä vaaditaan kaikilla aloilla mitä suurinta varovaisuutta ja huolellisuutta. Voihan yksikin viereen tipahtanut pisara vaarantaa ihmisiä ja ympäristöä. Polttoaineiden tai kemikaalien varma täyttäminen ja siirto astiasta toiseen, otto ja annostelu vaativat suorituskykyisiä annostelujärjestelmiä ja pumppuja.

CEMO tarjoaa ammattimaisia käsi- ja sähköpumppuja poltto- ja voiteluaineille sekä kemikaaleille, jotka on tarkasti sovitettu turvallisuussäiliöihin taaten näin korkean tehokkuuden ja optimaalisen toiminnan.

Jokaiselle sovellusalueelle sopiva annostelujärjestelmä ja pumppu

Niin erilaisia kuin sovellusalueet ovatkin, yhtä täydellisesti ovat CEMO:lta tilaamasi annostelujärjestelmät ja pumput tehtäväänsä suunniteltuja ja sovellettuja

Cemo tarjoaa sopivia ratkaisuja seuraaville aineille:

  • diesel ja biodiesel
  • bensiini
  • voiteluaineet
  • kemikaalit
  • AdBlue
  • vesi

Säiliöpumppujen, kastelujärjestelmien ja muiden sähkö- ja käsipumppujen lisäksi löytyy CEMO:lta myös liikkuvia öljyn imulaitteita maatalouskoneiden, kuorma- ja henkilöautojen nopeata ja vaivatonta öljynvaihtoa varten.

On itsestään selvää, että kaikki annostelujärjestelmät ja pumput vastaavat korkeimpia turvallisuusvaatimuksia; malleja on saatavilla eri teholuokissa mahdollistaen tehokkaan työskentelyn aina vaatimuksiesi mukaan.

Laadukkaita lisävarusteita, CEMO-annostelujärjestelmille ja pumpuille

Jotta hankkimasi CEMO-annostelujärjestelmät ja pumput toimisivat optimaalisesti, toimitamme lisäksi laadukkaita lisätarvikkeita kaikille tuotteillemme. Täyttöaukon pistoolit, letkut, laskurit ja adapterit täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset ja ne on sovitettu optimaalisesti annostelujärjestelmiin ja pumppuihin.

CEMO:n kokonasvaltaisilla järjestelmillä ja älykkäillä kokonaisratkaisuilla vaarallisten aineiden varastoinnille ja otolle olet parhaiten varustettu tarvitsematta enää huolehtia työntekijöidesi ja ympäristön turvallisuudesta. Vaativimpien alan standardien ja jatkuvien innovaatioiden ansiosta ovat tuotteemme ainutlaatuisen suorituskykyisiä ja turvallisia mahdollistaen näin aineiden siirron ja annostelun korkeimmalla tasolla.

Kuvassa Cemon 430 litran dieselsäiliö. Varusteina mm kansi ja sähköpumppu 40l/min.

Kuvassa Cemon 430 litran dieselsäiliö. Varusteina mm kansi ja sähköpumppu 40l/min.

Vaarallisten aineiden varastointia koskevat oikeudelliset vaatimukset

Helposti syttyvät, myrkylliset, syövyttävät, räjähtävät ja terveyttä vaarantavat aineet luokitellaan vaarallisiksi aineiksi ja niihin sovelletaan erityisiä turvallisuus ja ympäristö vaatimuksia. Koska näitä aineita käytetään lukuisissa teollisuusyrityksissä, on vaarallisten aineiden varastointi kaikilla toimialoilla olennainen aihe.

Lait, normit ja tapaturmantorjuntamääräykset on säädetty varmistamaan vaarallisten aineiden asianmukainen käsittely. Riippuen kyseisestä aineesta, sen määrästä ja sen vaarallisuuden arvioinnista on ryhdyttävä aina erilaisiin suojatoimenpiteisiin. Näihin vaatimuksiin kuuluu joka tapauksessa syttyvien aineiden erillinen varastointi käyttäen varastointiteknologioita, jotka täyttävät oikeudelliset vaatimukset ja tyyppihyväksynnät. CEMO on jo vuosikymmeniä aktiivinen vaarallisten aineiden varastoinnin alalla ollen näin todistettu asiantuntija turvallisten ja laillisten varastointiteknologioiden valmistajana.

Laaja CEMO-tuotevalikoima turvalliseen vaarallisten aineiden varastointiin

Tarjoamme kattavan valikoiman kaikki oikeudelliset vaatimukset täyttäviä tuotteita vaarallisten aineiden varastointiin. Valutusaltaat, tynnyrihyllyt, tankit, kaapit, säiliöt…  – CEMO toimittaa tarvittavan ratkaisun. Löydät meiltä sekä sisä- että ulkokäyttöön juuri sopivan varastointitekniikan.

Tuotteemme on valmistettu lasikuituvahvennetusta komposiittimuovista, polyeteenistä ja teräksestä, ne täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset ja mahdollistavat täten määräyksien mukaisen ja tilaa säästävän vaarallisten aineiden varastoinnin. Toimitamme myös varastointitekniikkaamme sopivia lisätarvikkeita ja laajennusyksiköitä.

Tiimimme auttaa asiakkaita kaikissa asioissa, jotka liittyvät vaarallisten aineiden varastointiin. Tarjoamme myös kattavia huoltopalveluja. CEMO merkitsee vaarallisten aineiden varastoinnissa kokemusta ja osaamista – luota siihen.

Varallisten aineiden varastointi

CEMO kuljetus- ja varastösäiliöt turvalliseen varastointiin ja käytännölliseen kuljetukseen

Aina missä tarvitaan nestemäisten aineiden varmaa varastointia ja käytännöllistä kuljetusta ovat CEMO kuljetus- ja varastosäiliöt ensimmäinen valinta. Laadukkaat tuotteemme tarjoavat huippuluokan käytettävyyttä ja vakuuttavat käytännöllisillä ja älykkäillä yksityiskohdillaan.

Huolimatta siitä mihin tarkoitukseen tarvitset kuljetus- ja varastosäiliöitä – CEMO tarjoaa aina parasta laatua erinomaisella hinta/hyötysuhteella. Päämäärämme on jo vuosikymmeniä ollut tarjota kaikille toimialoille täydellisiä ratkaisuja ja huolehtia näin innovatiivisilla tuotteilla varmasta ja vaatimustenmukaisesta mitä erilaisimpien aineiden varastoinnista.

Tynnyristä – Cube-säiliöhin, aina sopivin ratkaisu

Laajasta valikoimastamme kuljetus- ja varastosäiliöitä löydät varmasti CEMO:lta juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Laadukkaat erimalliset ja -kokoiset tynnyrit eri materiaaleista sopivat ihanteellisesti rakennustyömaakäyttöön, maatalouden tarpeisiin tai kuntien julkisiin palveluihin ollen näin uskomattoman monipuolisesti käytettävissä.

Parhaan laadun kuljetus- ja varastosäiliöitä laadukkaista materiaaleista

CEMO kuljetus- ja varastosäiliöt on valmistettu laadukkaasta lasikuituvahvisteisesta komposiittimuovista (GRP) tai polyeteenistä (PE). Nämä materiaalit sopivat erityisen hyvin nestemäisten aineiden varastointiin ja kuljetukseen täyttäen vaivattomasti kaikki tarvittavat turvallisuusvaatimukset.

CEMO on edelläkävijöitä varastointitekniikan alueella ja voit luottaa siihen, että CEMO toimittaa uusinta ja laadukkainta teknologiaa. Kuljetus- ja varastosäiliömme eivät toimi ainoastaan nesteiden varmassa varastoinnissa, vaan niiden käsittely ja kuljetus on myös kätevää ja vaivatonta. Hyödy kokemuksestamme ja luota  markkinoiden johtajaan.